Kip marineren met ketjap

Kip marineren met ketjap

Wat is kip marineren met ketjap en hoe maak je het klaar? Lees snel verder. het is een ware lekkernij.

Ketjap en marineren

Ketjap is een Indonesische sojasaus met een donkerbruine tot zwarte saus. Ketjap is stroperig en kan zoet of zout zijn naargelang zijn smaak. Kip marineren met ketjap wil zeggen dat je de onbewerkte kippenblokjes laat doordringen met deze heerlijke lekkernij. kip marineren met ketjap is echt niet makkelijke maar overheerlijke beidingswijze van kip.

Bereiden

Snij de kip in kleine stukjes. Zo bakt de kip marineren met ketjap sneller en zijn de stukjes beter doordronegn met de marinade. Er bestaan verschillende manieren om de kip marineren met ketjap klaar te maken. Op internet vindt u ze veelvuldig. Dit receptje is een voorbeeld.

De kip marineren met ketjap marinade maakt u met vier eetlepels ketjap en 4 eetlepels water?

2 eetlepels ketchup en 2 teentjes knoflook. Op smaak brengen met zout en peper. De kip enkele uren laten staan in de marinade. Ook andere vleessoorten zoals gehakt en spareribs zijn ideaal met deze marinade. Geniet van deze bereidingswijze en smakelijk!